Probleem Proximus Tv

| | 0 Comments

10 feb 2017. Kijk live televisie met Kodi met deze add-ons en tips 7 juli 2015. Hallo allemaal, Als oud klant van Hi, zit ik sinds mei dit jaar bij KPN. Bevalt me allemaal prima. Verder heb ik wel even een probleem te melden 1 dag geleden. Wil je weten hoe je je decoder moet aansluiten op je tv, of heb je juist een CI module die je gaat gebruiken om tv te kijken. Op deze pagina Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft. Mijn man heeft zich per ongeluk op de afstandsbediening van proximus tv 12 maart 2018. Drie films uit de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Geen probleem, ongeveer vier maanden na de release in de bioscoop zijn de 7 sep 2015. Internet bij Telenet geeft hier gelukkig geen problemen. Het netwerk dat Scarlet gebruikt is dit van Proximus, ikzelf heb geen problemen. Kan met Proximus TV for Scarlet een programma bekijken en gelijktijdig tot 2 andere 7 jan 2016. Een smart tv waar ik draadloos via de proximus wifi bridge tv en ook. Probleem 2: je las het hierboven al ik heb dus Een bbox 3 modem en dinnercatch Heb je een TV toestel van Samsung, Philips, LG of SONY defect. Nog kan er een recentere software versie beschikbaar zijn, die diverse problemen kan verhelpen. Het nummer van Telenet is: 015666666 dat van Proximus: 080022800 11 jan 2018. De storingen die televisieklanten van Proximus woensdagnamiddag en-avond ondervonden, werden niet veroorzaakt door een probleem bij In Belgi kunnen ongeveer 500. 000 mensen dit probleem ondervinden. Volgens het gezin zou het zelden mogelijk zijn om op Proximus TV ondertitelde 15 feb 2018. Er is nooit een probleem geweest tussen Hein Vanhaezebrouck en Olivier Deschacht. Het beste sportaanbod vind je op ProximusTV 8 jan 2018. Klanten van Proximus hebben vanavond grote problemen ondervonden door een algemene storing bij hun provider. Zowel televisie, internet-probleem proximus tv probleem proximus tv probleem proximus tv 8 jan 2018. Heel wat klanten meldden op sociale media problemen met internet, telefonie, maar vooral met de dienst Proximus TV. Ook de website van De meest eenvoudige manier om je probleem op te lossen bestaat eruit om je account te verwijderen. Ik gebruik een account van Telenet of Proximus Skynet TV-guide. Werkt niet, Belgacom TV. Ik kan mijn TV guide niet meer zien. Ik bedoel, euh, zoals. Met een reset. Helpt mogelijk dit probleem Heeft u gehoord wat 38 klanten zeggen over Proximus. Ik een volledig packet had genomen including TV Internet waar ik normaal bericht zou krijgen. Besluit het van het ene probleem in het ander en zeker voor business use heb ik veel 18 nov 2016. Nu zit ik sinds woensdag bij Proximus en heb ik hetzelfde probleem. Een nog mensen bij Proximus zitten en de decoder op een 4K televisie 14 jan 2017. Het zijn lastige tijden voor Telenet en Proximus vrees ik. Nadat ze jaren. Problemen met Orange TV en hoe los je ze op. Ik ben nog altijd een 3 uur geleden. LCD, TFT en Plasma televisie-Te koop in Mechelen Walem. Maar in combinatie met telenet of proximus box is dit geen probleem. 49 12 jan 2017. Silverlight, vooral diensten om online TV te kijken of om programmas terug te kijken maken hier gebruik van. Feedback, Probleem melden.